Välkommen till Sobona - Framtidens arbetsgivarorganisation!

Pacta och KFS har gått samman och har därmed en gemensam webbplats.


Gå till sobona.se

Pactaföretaget Renhållningen Kristianstad är Årets Avfallsbehandlare i Sverige!

2015-11 -30

På Återvinningsgalan i Göteborg delades förstapriset för Årets Avfallsbehandlare ut och vinnare blev Pactaföretaget Renhållningen Kristianstad.

En del av motiveringen till vinsten var att Renhållning Kristianstad visat på en stor ambition och högt uppsatta mål för en hållbar avfallshantering, samt att man har som mål att bli ledande i landet inom kommunal avfallshantering inom 5 år.

Johan Karlsvärd, VD för Renhållningen Kristianstad säger:

– Helt fantastiskt att vi fått detta pris, vilket erkännande. Renhållningen Kristianstad har under många år arbetat för att utveckla och modernisera avfallshanteringen med fokus på miljö, effektivitet och ekonomi. Min personal har gjort ett enastående arbete med att utveckla bolaget de senaste åren. Detta pris är ett bevis på att vi lyckats och att vi är på rätt väg. Nu ska vi fortsätta utveckla vår verksamhet för att nå vår vision bäst i Sverige 2020.

Priset delas sedan 2007 ut av tidningen Recycling & Miljöteknik i samarbete med Avfall Sverige, Återvinningsindustrierna ÅI, Elmia Avfall & Återvinning och Scanvaegt systems.

kristiansstad-300x200