Välkommen till Sobona - Framtidens arbetsgivarorganisation!

Pacta och KFS har gått samman och har därmed en gemensam webbplats.


Gå till sobona.se

Årets Pactaföretag 2017

2017-05 -12

Pacta jobbar hårt för att vara en arbetsgivarorganisation som ger dig stöd att ta dig an framtidens utmaningar genom kompetenshöjande aktiviteter och plattformar för nätverk. I linje med detta instiftades Pactapriset som delades ut för första gången 2016. Det ena målet är att uppmärksamma och stärka de medlemmar som utmärkt sig särskilt inom ett specifikt område eller som genomgått en stor förändring med betydande resultat. Det andra målet är att ge inspiration och energi till medlemsföretagen genom goda exempel från andra Pactamedlemmar.


Priset tilldelas en organisation som genomgått en otrolig förändringsresa i samband med att verksamheten tagit steget från förvaltning till bolag. Den positiva förändringen har möjliggjorts genom ett mycket strategiskt arbete där fokus inte bara satts på vad som ska åstadkommas utan också på hur det ska göras. Med detta i ryggen involverades medarbetarna redan i startskedet med affärsplan och utveckling och ledarskapet har prioriterats och satsats på för att kunna möta nästa generations medarbetare.


Priset för årets Pactaföretag 2017 tilldelas Folktandvården Skåne.
Stort grattis!


Läs pressmeddelandet från Folktandvården Skåne här.


Läs mer om arbetet Folktandvården Skåne gjort här.Från vänster: Jan Eliasson, Marika Qvist (VD på Folktandvården Skåne) och Madeleine Grimåker (Utvecklingsstrateg på Pacta).


Se nedan när Folktandvården Skåne tilldelas priset Årets Pactaföretag 2017.


Se nedan när Marika Qvist tackar Pacta för priset Årets Pactaföretag 2017.