Välkommen till Sobona - Framtidens arbetsgivarorganisation!

Pacta och KFS har gått samman och har därmed en gemensam webbplats.


Gå till sobona.se

Pactas webbseminarium TLO-KL – del II

Välkommen till ett inspirerande och utvecklande webbseminarium den 20 mars 2017 kl. 10.00-11.00 med fokus på TLO-KL.

Pacta bjuder nu in till ett webbseminarium gällande TLO-KL, detta då Arbetsgivarna och några av parterna har gett Omställningsfonden ett nytt och bredare uppdrag att stötta våra medlemmar.

Det innebär att det nu finns det möjligheter för din organisation att få extra finansiellt stöd och hjälp från Omställningsfonden med långsiktig strategisk kompetensutveckling och rehabilitering av medarbetare.

Den 20 mars 2017 kl. 10.00-11.00 erbjuder vi därför dig, via ett webbseminarium, få konkreta råd för hur en ansökan går till för din organisation. Eftersom sökandet av medlen bygger på att man lämnar in ansökan till Omställningsfonden tillsammans med lokal part kan man även se webbseminariet tillsammans med lokal part om man så önskar.

Gäst på webbseminariet är Lars Hallberg och Mats Karlström från Omställningsfonden. Samtalsledare är Erik Lardenäs, förhandlare på Pacta.

Målgrupp för seminariet är VD/HR-funktion eller motsvarande.

Pactas webbseminarium TLO-KL – del II

Information om anmälan

Anmäl dig via intresserutan nedan, senast den 14 mars. Du kommer efter din anmälan och senast en vecka innan webbseminariet i ett mail få webblänken och instruktion om hur du kopplar upp dig, översänd till dig.

 

Avgift

Seminariet är kostnadsfritt för våra medlemmar, Pacta står däremot inte för resekostnader och logi.

 

Kursledare

Erik Lardenäs

Erik Lardenäs

Sista svarsdatum har passerat