Välkommen till Sobona - Framtidens arbetsgivarorganisation!

Pacta och KFS har gått samman och har därmed en gemensam webbplats.


Gå till sobona.se

Strategiska HR-dagarna

Sobonas strategiska HR-dagar vänder sig till dig som har ett HR-strategiskt uppdrag och arbetar med personalstrategiska frågor. Sobona erbjuder de strategiska HR-dagarna som en plattform där du som medlem får möjlighet till kompetensutveckling, erfarenhetsutbyte och nätverkande.

Under två interaktiva halvdagar kommer vi att få ta del av det senaste på området digital HR, se över vår digitala mognad och titta på vad som krävs av cheferna i den digitala omställningen. Teknik i all ära, men om ingen använder den, vad tjänar den då till?

Dagarna leds av Henrik Ladström som hjälper HR-avdelningar inom både privat och offentlig sektor att komma på banan när det gäller digitaliseringen. Det innefattar både att hitta de digitala verktyg som behövs, men också att öka den digitala kompetensen hos människorna i organisationen. Läs mer om Henrik Ladström på LinkedIn


Program

Dag 1
11.30-12.30 Lunch
12.30-13.30 Inledning, Sobona
13.30-16.30 Digital HR med Henrik Ladström
14.00-14.30 Fika
17.00-18.00 Mingel
18.00- Middag

Dag 2

09.00-11.30 inklusive fika, Digital HR med Henrik Ladström
11.30-12.00 Avslutning
12.00-13.00 Lunch


Hotellrum

Det finns hotellrum reserverade på The Winery Hotel, Rosenborgsgatan 20 i Solna i Stockholm på samma hotell som konferensen arrangeras. Du mailar in din bokningsförfrågan direkt till hotellet på reservations@thewineryhotel.se. För att få ert specialpris behövs en bokningskod som du hittar i inbjudan.

Reservationen släpps den 25/12, så innan dess behöver du boka ditt boende.
Vid avbokning efter den 17 januari 2019, eller vid frånvaro, debiteras en kostnad från hotellet på 1500 kr (exkl. moms).

Du ansvarar själv för att boka din egen övernattning vid behov. Sobona står inte för rese- och logikostnader.


Samtycke enligt GDPR

HR-dagarna kommer att dokumenteras/fotograferas av Sobona. Syftet är att kunna använda materialet för kommunikation i Sobonas digitala kanaler, exempelvis kring kommande evenemang och mötesplatser. I och med din medverkan samtycker du till detta. Vill du inte förekomma på bild eller film kan du meddela oss på plats.

Strategiska HR-dagarna

Plats och tid

Datum – 5-6 februari 2019
Tid – 5 februari kl. 11.30 till 13.00 den 6 februari
Plats – The Winery Hotel, Rosenborgsgatan 20, Solna (Stockholm)
Klicka här för vägbeskrivning


Information om anmälan

Antalet platser är begränsat, så det är först till kvarn gäller.  Anmäl dig via länken nedan, senast 4 januari 2019.

Strategiska HR-dagarna erbjuds exklusivt för dig som är medlem i Sobona och är därför kostnadsfritt. Sobona står dock inte för rese- och logikostnader. Vid avbokning senare än 14 dagar före kurstillfället debiteras en avgift om 1000 kr exkl. moms, per person

Sista svarsdatum har passerat