Välkommen till Sobona - Framtidens arbetsgivarorganisation!

Pacta och KFS har gått samman och har därmed en gemensam webbplats.


Gå till sobona.se

Pensionsdagen 19 september

Välkommen till ett spännande seminarium med Pacta där du kan förbereda dig för förändringar i framtiden gällande pensioner och trender som kan förändra framtidens arbetsliv och pensionsförutsättningar.

Seminariet riktar sig till dig som arbetar som VD, personalchef eller motsvarande, oavsett inom vilken bransch du är verksam inom.

Eftermiddagen inleds med att Victoria Hansson från SKL ger en bild av de mest aktuella förhandlingsfrågorna inom pensionsområdet. Därefter, lyssna till Håkan Svärdman, välfärdsanalytiker från Folksam och Göran Krafft, partner på Kairos Future.

Håkan kommer att berätta om vägen till ett pensionssystem i världsklass. Ett resultat av flera studier kring ledar- och medarbetarskap och läget för det svenska pensionssystemet, dess utmaningar och behovet av nödvändiga förändringar för att Sverige ska kunna leverera utomordentliga pensioner.

Göran talar om vad som attraherar unga och hur man får dem att stanna på en arbetsplats. Vidare också om hur yrkesverksammas syn på sin pensionering har förändrats – när man vill gå i pension, när man tror att man kommer att gå i pension.

Inbjudan till pensionsdagen

Pensionsdagen 19 september

 

Datum och tid:

19 september.

Pacta bjuder på lunch från kl. 11.30

Seminariet startar klockan 13.00 och slutar 17.00

Lokal är Lilla Hörsalen i SKL-huset, Hornsgatan 20, Stockholm

Frågor gällande eventet ställs till Erik Lardenäs, förhandlare på Pacta.

 

 

Kursledare

Erik Lardenäs

Erik Lardenäs

Sista svarsdatum har passerat