Välkommen till Sobona - Framtidens arbetsgivarorganisation!

Pacta och KFS har gått samman och har därmed en gemensam webbplats.


Gå till sobona.se

Pactas HR-råd

Pacta i samarbete med Handelshögskolan i Stockholm Executive Education har skräddarsytt följande program för dig med HR-strategisk roll.

Välkommen till ett inspirerande och utvecklande HR-råd den 16-17 mars där vi tittar på HR-rollens olika bottnar!

HR-rollen i organisationer har länge debatterats. Åsikterna går isär huruvida HR-funktionen ska sitta i ledningsgrupp, utgöra chefstöd eller vara HR business partner.

Med utgångspunkt i en uppsättning tecken på kraftig samhällsomvandling diskuterar Mats Tyrstrup vad som ligger framför oss i termer av förändringar av arbetslivet. Några exempel är nya sätt att organisera arbete, nya arbetsformer men även ett förändrat ledarskap och medarbetarskap. Att HR kommer att ha en roll i allt detta förefaller självklart. Mindre uppenbart är kanske vilken (vilka?) – och varför?

Mats Tyrstrup är docent i företagsekonomi vid Handelshögskolan i Stockholm och forskare med inriktning på ledarskap och chefers arbete respektive innovations- och förnyelseprocesser i kvalificerade tjänsteverksamheter.

Åsa Lundquist Coey är doktor (PhD) i Management & Complexity vid Hertfordshire University. Åsa är specialist inom kommunikativt och relationellt chefs-och ledarskap, coachning, hållbarhet, konflikthantering, komplexitet och förändring.

Teoretiska avsnitt ledda av Mats Tyrstrup varvas med samtal och slutsatser i det praktiska. Processledare under dagarna är Åsa Lundquist Coey.

Programledare för dagen är Robert Nobel.  Robert har forskarbakgrund från Handelshögskolan i Stockholm och har sedan år 2000 arbetat på heltid som programledare. Han arbetar främst med program för chefer på ledningsgruppsnivå. Roberts trivs bäst när han får bidra till att översätta insikter från den akademiska världen till chefers konkreta vardagar.

Plats och hålltider för HR-rådet

  • Plats för HR-rådet är Lundqvist & Lindqvist, Klarabergsviadukten 90, Stockholm.
  • Vi börjar klockan 11.00 den 16 mars och avslutar med lunch den 17 mars. Vi har även en gemensam middag den 16 mars klockan 17.30.
Pactas HR-råd

Information om anmälan

Anmäl dig via intresserutan nedan, senast den 28 februari.

 

Avgift

HR-rådet är kostnadsfritt. Pacta står däremot inte för resekostnader och bokning av logi.

Avbokning efter 2 mars eller vid ej närvaro debiteras en kostnad på 1.500:- (exkl. moms).

 

Kursledare

Samira Lundqvist (föräldraledig)

Samira Lundqvist (föräldraledig)

Sista svarsdatum har passerat