Välkommen till Sobona - Framtidens arbetsgivarorganisation!

Pacta och KFS har gått samman och har därmed en gemensam webbplats.


Gå till sobona.se

Pactas digitala dag

Välkommen till Pactas digitala dag den 5 april 2017 – en inspirerande och utvecklande dag där sociala medier och digitalisering är i fokus!

Målgrupp för inspirationsdagen är alla Pactas medlemmar som på en högre nivå sysslar med någon form av digitalisering inom kommunikation och/eller marknadsföring. Du har mycket goda kunskaper inom sociala medier och är väldigt spänd på att höra mer om nutidens- och framtidens råd och rön inom området.

Vi får under denna inspirationsdag lära oss mer om:

  • Hur du kan göra skillnad och skapa mätbara resultat på och via sociala medier.
  • Hur du blir bäst på digitalisering inom just ditt område.
  • Var vi är nu och vad som är nästa steg när det kommer till digitalisering.
  • De filosofiska, sociologiska och ekonomiska konsekvenserna av digitalisering.

 

Föreläser under dagen gör Karin Macke, Head of Office GBG på KSMG, Frida Boisen, digital- och ansvarig utgivare på Bonniers och som fått utmärkelsen världsmästare i sociala medier, Jerry Silfwer aka Doctor Spin och Alexander Bard, framtidsforskare med förutsägelser som visat sig vara slående korrekta över tid.

Även Berghs School of Communications och Mynewsdesk kommer att medverka då de redovisar resultaten från The Digital PR Revolution, en global studie gällande arbete med digitalisering på hög nivå. Vilka kommunikativa utmaningar står vi inför idag och imorgon, och vilka digitala värden rekommenderas för att vara en framgångsrik organisation? Studien visar tydligt var vi digitalt befinner oss i nuläget och vart vi är på väg.

Berghs School of Communication och Mynewsdesk har för Pactas räkning sammanställt resultaten av studien och kommer på Pactas digitala dag att presentera en kontenta som utgår från våra medlemmars behov och förutsättningar.

Plats och tid:

Pactas digitala dag

Information om anmälan

Anmäl dig via intresserutan nedan, senast den 5 mars 2017. Pacta kommer efter sista anmälningsdag konfirmera att du är bokad. Begränsat antal platser, anmäl dig snarast för att garantera din plats.

Vid fullbokat arrangemang ordnar Pacta en väntelista.

 

Avgift

Pactas digitala dag är kostnadsfri för våra medlemmar, Pacta står däremot inte för resekostnader och logi.

Avbokning efter 5 mars eller vid ej närvaro debiteras en kostnad på 1.500:- (exkl. moms).

 

Kursledare

Eva Strindberg

Eva Strindberg

Fullbokat