Välkommen till Sobona - Framtidens arbetsgivarorganisation!

Pacta och KFS har gått samman och har därmed en gemensam webbplats.


Gå till sobona.se

Pacta och KFS första gemensamma konferens

Varmt välkommen till Pacta och KFS första gemensamma konferens!
Förändring och utveckling är ett normalt och nödvändigt tillstånd i organisationer som ska växa och vill vara relevanta. Det ställs höga krav på ledare, chefer och medarbetare idag då förändring och omställning är ett konstant tillstånd. Det kräver ett modernt sätt att leda. Genom den här dagen vill vi ge er inspiration, nya tankar, möjlighet till erfarenhetsutbyte samt verktyg i hur ni kan ha ett progressivt ledarskap för framtidens samhällsnytta.


Den 2 januari 2018 går vi formellt samman och bildar en ny nationell arbetsgivarorganisation. Vi vill därför ta tillfället i akt att bjuda in dig som är ordförande, vd, förbundschef och personalchef till en dag som går i ledarskapets tecken..
Pactas strategiska ordförande- och VD-dag och KFS Ledarskapsdagar smälter därmed samman och ersätts med denna nya mötesplats – fullspäckat med inspiration och möjlighet till erfarenhetsutbyte med andra ledare inom verksamheter från både Pacta och KFS.

Förutom att vi erbjuder några av landets främsta föreläsare på temat kommer vi att ge dig som medlem en aktuell lägesbild om det som just nu är på väg att skapas: Framtidens arbetsgivarorganisation för samhällsnyttan i Sverige.

Varmt välkommen till en inspirerande och nätverkande dag!


Delar ur dagens innehåll

  • Pacta och KFS bildar ny nationell arbetsgivarorganisation. Nulägesbild ges av Monica Ericsson, vd KFS, Markus Gustafsson, vd Pacta samt Sylvia Michel, nybildade bolagets styrelseordförande.
  • Katarina Gospic: Att leda med hjärnan. Fatta beslut som leder mot dina mål. Vad säger den senaste hjärnforskningen om vad som skapar en hållbar arbetsmiljö som främjar och utvecklar ledarskapet och organisationen som helhet? Hjärnan står i centrum när Katarina Gospic föreläser om beslutsfattande, ledarskap, prestation, hälsa och arbetsmiljö. Hon föreläser på ett entusiasmerande sätt om hur hjärnan fungerar, för att vi ska kunna prestera och må bättre i dagens utmanande miljö.
  • Mats Tyrstrup presenterar och föreläser om det nya arbetsgivarperspektivet och relationsskrädderiet. Med utgångspunkt i en uppsättning tecken på kraftig samhällsomvandling diskuterar Mats vad som ligger framför oss i termer av förändringar av arbetslivet. Några exempel är nya sätt att organisera arbete, nya arbetsformer men även ett förändrat ledarskap och medarbetarskap.
  • Anna Bellman leder ett inspirerande och interaktivt pass med er i publiken där fokus ligger på hur ni som ledare ser på ert många gånger komplexa uppdrag inom samhällsnyttiga verksamheter. Vad är era förväntningar och behov vad gäller er nya arbetsgivarorganisation? Tanken är att skapa en dialog där ni får tillfälle att ge oss värdefull input, så passa på och gör din röst hörd – tillsammans skapar vi framtidens arbetsgivarorganisation.

 

Lunch, fika och mingel är inkluderat i dagens program.


Plats och tid

  • Den 9 november 2017, med start 10.00.
  • Konferensen avslutas cirka 16.30 och då bjuder vi på mingel med lättare förtäring och bubblig dryck.
  • Hilton Hotel, Stockholm Slussen.

 

Pacta och KFS första gemensamma konferens

 

Information om anmälan

Anmäl dig via intresserutan nedan, senast den 25 oktober 2017.

Antalet platser är begränsat så anmäl dig så snart som möjligt på respektive hemsida.

 

Avgift

Konferensen är kostnadsfri för dig som medlem i Pacta eller KFS.

Pacta och KFS står inte för resekostnader och bokning av logi.

Sista svarsdatum har passerat