Välkommen till Sobona - Framtidens arbetsgivarorganisation!

Pacta och KFS har gått samman och har därmed en gemensam webbplats.


Gå till sobona.se

Introduktionsdag

Varmt välkommen till vår introduktionsdag den 25 april – en introduktionsträff om din nya arbetsgivarorganisation och dina kollektivavtal.

Introduktionsträffen riktar sig till dig som är ny medlem i Pacta/KFS eller till dig som är ny i din roll inom HR-funktionen. Du kan även vara vd eller motsvarande.

Syftet med dagen är framför allt att ge dig grundläggande information kring din nya arbetsgivarorganisation samt vilka avtal som finns och hur de olika avtalen hänger ihop. Vi kommer också beröra frågor kring partsförhållanden samt förhandlingsordning.

Efter träffen vet du mer om din arbetsgivarorganisation och vilket stöd samt service den nya organisationen kan erbjuda dig som medlem.


Program

  • 09.30-10.00 Frukostfika
  • 10.00-11.00 Välkommen!
    Per Nordenstam, vd tillsammans med förhandlarna Anna Steen och Erik Lardenäs berättar mer om vårt serviceutbud och vilken hjälp du kan få som medlem i den nya organisationen.
  • 11.00-16.30 Dina kollektivavtal
    Du får en inblick i avtalsstrukturen och om den förhandlingsordning som gäller. Vilka är parterna inom vårt område och vilka kollektivavtal finns?
    Du får information inom försäkring och pension och vi klargör frågeställningar inom vårt område. Tillsammans sorterar vi bland begrepp och de aktörer som finns inom området pension och försäkring samt om det försäkringsskydd som våra kollektivavtalade försäkringar innebär.

Avgift

Kursen är kostnadsfri för medlemmar i Pacta och KFS. I avgiften ingår fika och lunch under dagen. Vid avbokning senare än 14 dagar före kurstillfället debiteras en avgift på 1000 kr exkl. moms, per person.

Introduktionsdag

Plats och tid

Datum - 25 april 2018
Plats – SKL-huset
Adress – Hornsgatan 20, Stockholm


Information om anmälan

Anmäl dig via intresserutan nedan, senast den 26 mars 2018

Pacta och KFS kommer därefter att bekräfta ditt deltagande via mail. I och med bekräftelsen blir din anmälan bindande.

 

Kursledare

Anna Steen

Anna Steen

KFS

Erik Lardenäs

Erik Lardenäs

Pacta

Sista svarsdatum har passerat