Välkommen till Sobona - Framtidens arbetsgivarorganisation!

Pacta och KFS har gått samman och har därmed en gemensam webbplats.


Gå till sobona.se

Frukostseminarium: Så attraherar du framtidens medarbetare

I en orolig omvärld växer en trygghetssökande generation upp. I ett digitalt tidevarv ligger unga steget före och ur en polariserad samtid uppstår en samhällsengagerad generation som sedan barnsben är uppvuxna med en känsla av att kunna påverka, både som medarbetare och konsumenter. Individualister, javisst, men också medvetna om att många av de utmaningar som vi ställs inför kräver kollektiva lösningar, oavsett om vi talar om klimatkrisen, #metoo eller bara smartare sätt att åka taxi.

Vilka fördelar har ditt företag i konkurrensen om morgondagens medarbetare? Vad drivs de unga av och vad har ditt företag för nycklar för att nå ut? Det och mycket mer kommer vi att få höra om under detta frukostseminarium då vi lanserar vår nya rapport som tagits fram i samarbete med Ungdomsbarometern!

När? Den 31 januari kl 8:30-9.30 (frukost serveras från kl 8.00 till de som närvarar på plats)
Var? Sobona, Hornsgatan 20 i Stockholm, lokal: Torget. Seminariet kommer att webbsändas.
För vem? För dig som är nyfiken på vad morgondagens medarbetare drivs av och vilka nycklar ditt företag har för att nå dem.
Medverkande: Lovisa Sterner från Ungdomsbarometern och Madeleine Gimåker från Sobona.

Hoppas vi ses!

Frukostseminarium: Så attraherar du framtidens medarbetare

Anmälan

Anmäl dig genom mail till anmalan@sobona.se senast 28 januari 2019. Ange namn, organisation och titel/funktion. Ange även om du deltar på plats eller via webbsändningen. Det är begränsat antal platser, så det är först till kvarn som gäller. Du får en bekräftelse på mail om du fått plats på seminariet.

Seminariet är kostnadsfritt. Vid utebliven närvaro eller avbokning senare än sju dagar innan seminariet debiteras en no show-avgift på 300 kr per person för de som anmält sig till att närvara på plats.

Sista svarsdatum har passerat