Välkommen till Sobona - Framtidens arbetsgivarorganisation!

Pacta och KFS har gått samman och har därmed en gemensam webbplats.


Gå till sobona.se

Pactadagarna 2016

Maj
17

Pactadagarna 2016 – fokuserar på dig och din organisations kompetensutveckling!

Den 17-18 maj är det än en gång dags för årets Pactadagar, ett evenemang med syfte att lyfta dig och din organisation till nya oanade höjder. Frågan vi ställer oss är hur man blir en attraktiv organisation och arbetsgivare i framtiden. På Pactadagarna 2016 kommer vi få verktyg i hur man på bästa vis, ur ledarskapssynpunkt, agerar i vårt föränderliga samhälle utifrån dess utmaningar samt hur man arbetar med Employer Branding och det egna varumärket.

Vi på Pacta välkomnar dig, som Ordförande, VD/motsvarande och/eller Personalchef/motsvarande, till PACTADAGARNA 2016 på Vår Gård i Saltsjöbaden i Stockholm och i år vill vi hjälpa dig att utveckla din organisation inför framtidens ledarskap.

Vi erbjuder dig att ta del av föreläsningar med väldigt välkända och framgångsrika företag och talare. Vi har ett intressant och välfyllt program, och det här är ett unikt tillfälle att bland annat få höra Fredrik Reinfeldt, Google och LinkedIn berätta om hur man aktivt arbetar med att vända framtidens utmaningar till kommande möjligheter. Vår moderator i år kommer vara Anna Bellman och Anna kommer med sin vältalighet och glädje lätt och ledigt lotsa oss igenom programmet.

Förutom exklusiva och meriterande framträdanden under Pactadagarna 2016 erbjuder vi dig som reser långväga möjligheten att redan dagen innan evenemanget, den 16e maj, närvara på vår enklare bjudning med mat. Om du vill medverka den 16e maj, välj då till detta alternativ när du anmäler dig.

För våra medlemsföretag har tre av våra Branschråd (Räddningstjänst, Flygplatser och Utbildning) sina möten i anslutning till Pactadagarna 2016, närvaro gällande dessa registreras även den via anmälningslänken.

Anmäl dig till Pactadagarna 2016 här. Antalet platser är begränsat så vi ber dig att anmäla dig att anmäla dig snarast möjligt för att garanterat få en plats.

Inbjudan Pactadagarna 2016

Sista datum för anmälan är den 18 mars.